Aannemersbedrijf Mark van Hout in Den Bosch

Aannemersbedrijf Mark van Hout in Den Bosch is een ervaren aannemer die u ontzorgt. Nieuwbouw, aanbouw, uitbouw, verbouw of renovatie van uw woning of bedrijfspand pakken wij samen met u geheel professioneel aan.

Oriëntatie
Indien u een idee heeft voor nieuwbouw, aanbouw, verbouw of renovatie van uw woning of bedrijf, dan gaat ons aannemersbedrijf in Helmond en omgeving graag met u rond de tafel om te kijken hoe wij uw woonwensen kunnen realiseren. Aannemersbedrijf Mark van Hout wil u voorzien van het beste bouwadvies en daarom kijken wij samen met u hoe we het bouwproces kunnen realiseren, zodat de kosten, kwaliteit en het gewenste resultaat uitstekend op elkaar afgestemd wordt.

Architect, plattegrond, bouwstijl
Aannemersbedrijf Mark van Hout kijkt samen met u welke architect het beste bij uw woonwensen past. De architect vertaald uw woonwensen naar een ontwerp dat als uitgangspunt voor het verdere traject gebruikt wordt. Indien u zelf een architect in armen heeft genomen, dan helpen wij u graag met de realisatie van uw bouwwerk.

Constructie
Als uw ontwerp is goedgekeurd, dan is het tijd om aan de slag te gaan met de constructeur. Zij zorgen voor de bouwtechnische berekeningen. Tevens wordt er een zogenaamde sondering uitgevoerd. Hoe ziet de aardgesteldheid van uw bouwgrond eruit? Moet er geheid worden? En daaruit voortvloeiend: wat voor fundering is er nodig? Moet de grond worden verbeterd?

Voorbereiding bouw
Als uw bouwplannen zijn goedgekeurd en de bouwvergunning is verleend, is het tijd om de benodigde materialen voor de woning te bestellen. Voorafgaand aan deze fase worden diverse voorbereidende werkzaamheden ingepland, zodat de daadwerkelijke bouw soepel en vlot verloopt. Uit de werkvoorbereiding vloeien de werktekeningen, een kostenoverzicht en de planning voort waarmee wij het bouwwerk kunnen realiseren.

Uitvoering bouw en toezicht
Aannemersbedrijf Mark van Hout verzorgt de complete realisatie van uw woning, aanbouw, verbouwing of bedrijfspand. Om de kwaliteit te waarborgen houden wij toezicht op het werk en het resultaat van eventueel ingehuurde onderaannemers.

Afbouwcoördinatie
Aannemersbedrijf Mark van hout kan voor u de complete afbouw van uw bouw realiseren. U kunt hierbij denken aan een stukadoor, tegelzetter, hovenier, elektricien, loodgieter etc.

Oplevering
Vlak voor de oplevering gaat u nogmaals met ons door de woning, aaanbouw, verbouwing om eventuele gebreken op te lossen. Wij willen namelijk dat u volledig tevreden bent over het eindresultaat.

Neem vrijblijvend contact op met Aannemersbedrijf Mark van Hout