Herbestemmen

Aannemersbedrijf Mark van Hout richt zicht voornamelijk op de herontwikkeling van bestaande objecten.
Leegstand creëert verwaarlozing en waardeverlies van een gebouw en van de omgeving. Reden genoeg om op zoek te gaan naar een nieuwe bestemming voor zo’n gebouw.

Elk complex waarvan de functie achterhaald is, kunnen wij samen met u omtoveren tot een nieuw concept met veel aantrekkingskracht of allure. Samen met de opdrachtgever en de architect kijken wij hoe we de leegstand van uw pand kunnen transformeren naar woningen, appartementen en studio’s.

Wij kunnen met onze creatieve instelling en kennis van het bouwproces de mogelijkheden onderzoeken, waardoor nieuwe kansen voor herbestemmen zichtbaar worden.

Plattegronden

 

Aannemersbedrijf Mark van Hout helpt u graag mee het met toetsen en onderzoeken van de bouwtechnische mogelijkheden en de financiële en economische haalbaarheid van het betreffende gebouw.

We werken het nieuwe concept uit door middel van een haalbaarheidsstudie, inclusief begroting, materialisering, planning, toetsing en terugverdientijd. Daarbij wordt gekeken naar vergunningen, regels en voorschriften, bestemmingsplannen en vraag van de markt.

Wij werken zowel voor vastgoedinvesteerders, particulieren, architecten, projectontwikkelaars, overheden en woningbouwcorporaties. Mocht u geen raad weten met uw leegstand? Bel of mail om te informeren hoe we dit samen kunnen aanpakken. Kijk ook eens naar ons stappenplan