Wie ben ik

Mijn naam is Mark van Hout en ben 33 jaar jong. Als kind ben ik groot geworden tussen familieleden die in de bouwwereld werkzaam waren. Zij hebben mij van het vak “bouwen” laten proeven.

OLYMPUS DIGITAL CAMERANa de basisschool ben ik naar de LTS in Gemert gegaan. Daar had ik voor de studierichting “Bouwtechniek” gekozen en werkte als 15 jarige jongen naast school bij een bouwbedrijf.

Het was daarom voor mij vanzelfsprekend om mezelf na de LTS op te laten leiden als timmerman. Vier jaar lang ben ik één dag per week naar school gegaan en heb ik daarnaast 4 dagen per week bij een kleine- en bekende aannemer in Aarle Rixtel gewerkt.

Daar heb ik het vak mogen leren van een kundig persoon die dat bouwbedrijf destijds leiden.

Na zeven jaar als timmerman gewerkt te hebben wilde ik graag doorstuderen. Ik koos voor de avondopleiding “Uitvoerder bouw”. Deze studie heb ik in twee jaar tijd mogen afronden bij een middelgroot bouwbedrijf te Deurne. Daarna heb ik daar nog even als calculator gewerkt.

Toen ik de smaak van het doorstuderen te pakken had, heb ik nog een HTS studie “Bouwkunde” afgerond.
Na de HTS ben ik bij één van de grootste bouwers van Nederland gaan werken als werkvoorbereider, calculator en uitvoerder.

Sinds 2015 mag ik het “Vakdiploma Aannemer Burgerlijke Utiliteitsbouw” in ontvangst nemen en mezelf met dit aannemersdiploma officieel aannemer noemen.
Ook ontving ik samen met het “Vakdiploma Aannemer” een diploma van de Stichting Post Hoger Beroep Onderwijs Nederland als erkenning voor het volgen van de opleiding KOB voor HBO’ers ( pagina 5, KOB bulletin 35)

Bouwen is mijn passie en daarom sta ik graag voor u klaar
Neem vrijblijvend contact op met ons.